Blaak Banner
Onze partners
Blaak Verzekeringen
Tweets
Lesprijscalculator

Hieronder kunt u een schatting van uw lesprijs berekenen.

Voer alle gewenste opties in en bekijk vervolgens de berekende lesprijs per uur.


Bereken zelf uw lesprijs met de lesprijscalculator.

Met de lesprijscalculator krijgt u van ons een extra hulpmiddel waarmee u makkelijk kunt zien waar u voor betaalt bij een rijles.

Daarnaast hebben wij informatie verzameld waarmee u zelf kunt bepalen welke rijschool bij u past.

Klik hier voor deze informatie

Klik hier om meteen een offerte op te vragen
Kosten
Meer informatieVerzameling van kosten voor de rijschool.
Daarbij kunt u denken aan; scholing, het bijhouden van de lesadministratie, reclame en advertentiekosten, huur en andere bedrijfskosten.
Algemene kosten.4,13
Meer informatieDit zijn loonkosten voor 60 minuten bij een 38 urige werkweek en worden bepaald door de ervaring en de kennis van de instructeur. Loonkosten per uur van de rij-instructeur.28,93
Meer informatieKies een voertuig waarin u wilt lessen.

Een lesauto met meer veiligheid en comfort betekend ook een hogere lesprijs.
Kies uw lesvoertuig.
0,00
Meer informatieHet gebruik van de lesovereenkomst en de algemene voorwaarden wordt ten strengste aangeraden. Daarmee staan alle afspraken tussen jou en de rijschool zwart op wit. Wilt u een lesovereenkomst met algemene voorwaarden?
€ 0,00
Meer informatieHierbij kunt u denken aan faalangstbegeleiding, Rijopleiding In Stappen (RIS), rijvaardigheidsbegeleiding met aangepaste lesvoertuigen maar ook traumabegeleiding na een ongeval. Wilt u lessen volgens een erkende lesmethode?
€ 0,00
Meer informatieBuiten de normale werktijden kan de rijschool een toeslag op de loonkosten berekenen. Dit geldt uiteraard voor meer beroepen.

Standaard: 25% avonduren, 25% zaterdag en 50% zondag.
Wanneer wilt u lessen?
0,00
Meer informatieDe meeste rijscholen hebben aanvullend een speciale SVI dekking bij de autoverzekering voor oa letsel en materiele schade aan de leerling. Hoe wilt u als leerling verzekerd zijn tijdens de rijles?
0,00
Meer informatieWA verzekerd is wettelijk verplicht en vergoed alleen de schade die aan anderen wordt toegebracht. U loopt het risico dat rijlessen of het examen niet door kunnen gaan.

All-risk verzekerd:
Na een aanrijding is de rijschool met het lesvoertuig verzekerd voor de kosten van een vervangend lesvoertuig zodat u kunt blijven lessen.
Hoe wilt u dat uw rijschool is verzekerd?
0,00
Meer informatieRijscholen streven naar een goede dienstverlening maar wanneer u desondanks een klacht of geschil heeft, dan kunt u als leerling terecht bij een onafhankelijke commissie.
Wilt u dat de rijschool werkt met een een klachtenregeling?
0,00
Meer informatieKies voor zekerheid en haal het rijbewijs bij een aangesloten rijschool en voorkom daarmee teleurstellingen bij faillissement. Wilt u als leerling deelnemen aan het garantiefonds?
0,00
Meer informatieWanneer de rij-instructeur (langdurig) door ziekte of een ongeval niet meer in staat is om u rijles te geven, dan neemt een andere instructeur of docent de lessen over. Wilt u een vervangende rij-instructeur bij ziekte of uitval?
0,00
Meer informatieHet bedrag exclusief BTW Lesprijs (exclusief BTW): 0,00
Meer informatieHet BTW bedrag, dit wordt afgedragen aan de belastingdienst BTW (21%): 0,00
Meer informatieBedrag inclusief de BTW per 60 minuten Totaal berekende lesprijs (inclusief BTW): 0,00